Kunskapsbanken

Därför ska du välja Solna Högtrycksspolning

Solna Högtrycksspolning AB grundades 1982 och har legat i framkant i utvecklingen av teknik, kvalitet och miljö när det kommer till avloppsunderhåll. Vi utför arbetet på ett sätt som minimerar risken för skador på avloppssystemen. Vi erbjuder avloppsrensning, underhåll, reparation och kontroll av avloppssystem på privata bostäder samt större eller mindre fastigheter. Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster.

Högtrycksspolning måste utföras med en varsam hand, annars kan man skada avloppssystemen. Vi satsar därför på ett lägre tryck och spolar systemet flera gånger för att få det rent. Vi är även måna om att alltid städa upp efter utfört arbete. Vår personal har alla lång erfarenhet av högtrycksspolning, och vi är ISO-certifierade enligt standarderna 9001 samt 14001 gällandes kvalitet samt miljöarbete. Företaget innehar högsta kreditvärdighet sedan 2001, det lönar sig alltid på sikt att välja en seriös partner.

När man arbetar med högtrycksspolning är det en stor fördel att ha rätt utrustning. Solna Högtrycksspolning har en egen maskinpark med 16 olika typer av fordon. Det innebär att vi kan planera in uppdrag direkt, utan att behöva boka från en underleverantör, och kan vara snabbt på plats för akuta åtgärder. Kort och gott, rätt fordon på rätt uppdrag, på kort varsel! Utrustade med GPS-system har vi alltid full koll på var våra fordon är och vart de är på väg. På så vis har vi en effektiv resursplanering och rätt fordon kan vara på plats så snabbt som möjligt.

Du kanske har sett våra gula bilar på vägarna, vi är konstant ute på väg till nya uppdrag i hela Stockholms län. Våra uppdrag sträcker sig från att rensa det minsta vattenlåset till spolning av stora huvudledningar. I de fall som vi behöver komma åt i trånga utrymmen har vi mindre bilar som tar sig fram i de flesta miljöer.