Högtrycksspolningi hela Stockholms län

Jour 24/7 08 - 82 19 07

Offertförfrågan

Vilka tjänster?

kjell lantenius
Avloppsproblem? Ring oss på tel: 08-821907
Läs mer

Varför Solna Högtrycksspolning?

Solna Högtrycksspolning AB grundades 1982 och har legat i framkant i utvecklingen av teknik, kvalitet och miljö när det kommer till avloppsunderhåll. Vi är verksamma i hela Stockholms län och är specialister på högtrycksspolning i Stockholm. Vi utför arbetet på ett sätt som minimerar risken för skador på avloppssystemen.

Högtrycksspolning måste utföras med en varsam hand, annars kan man skada avloppssystemen. Vi satsar därför på ett lägre tryck och spolar systemet flera gånger för att få det rent. Vi är även måna om att alltid städa upp efter utfört arbete.

Vår personal har alla lång erfarenhet av högtrycksspolning, och vi är ISO-certifierade enligt standarderna 9001 samt 14001 gällandes kvalitet samt miljöarbete. Företaget innehar högsta kreditvärdighet sedan 2001, det lönar sig alltid på sikt att välja en seriös partner.

Det ska kännas tryggt att anlita Solna Högtrycksspolning AB!

Vi erbjuder avloppsrensning, underhåll, reparation och kontroll av avloppssystem på privata bostäder samt större eller mindre fastigheter. Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster.

Läs mer
Tryckmatare Läs mer

Vad är högtrycksspolning?

Förr utförde man avloppsrensning mekaniskt med en vajer. Nuförtiden utförs så gott som all avloppsrensning genom högtrycksspolning, det effektivaste sättet att rengöra ett avloppssystem. Trycket är ställbart mellan 0 och 400 Bar och anpassas efter skicket och dimensionen på ledningen som ska spolas.

För att vi ska kunna göra en korrekt bedömning behöver vi tillgång till all dokumentation som finns att få kring det som ska högtrycksspolas.

Det är viktigt att arbetsplatsen är tillgänglig, upplåst och fri från hinder när vi kommer för att inspektera. Vi kommer då att göra en förbesiktning för att bedöma arbetets omfattning.

När vi vet omfattningen av arbetet kan vi planera in rätt mängd resurser och rätt verktyg för att utföra högtrycksspolningen på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt.

Läs mer
3bilar_cirkel
19 egna fordon
Läs mer

Rätt fordon på rätt uppdrag.

När man arbetar med högtrycksspolning är det en stor fördel att ha rätt utrustning. Solna Högtrycksspolning har en egen maskinpark med 20 olika typer av fordon. Det innebär att vi kan planera in uppdrag direkt, utan att behöva boka från en underleverantör, och kan vara snabbt på plats för akuta åtgärder. Kort och gott, rätt fordon på rätt uppdrag, på kort varsel!

Utrustade med GPS-system har vi alltid full koll på var våra fordon är och vart de är på väg. På så vis har vi en effektiv resursplanering och rätt fordon kan vara på plats så snabbt som möjligt.

Förberedda för alla situationer

Du kanske har sett våra gula bilar på vägarna, vi är konstant ute på väg till nya uppdrag i hela Stockholms län. Våra uppdrag sträcker sig från att rensa det minsta vattenlåset till spolning av stora huvudledningar. I de fall som vi behöver komma åt i trånga utrymmen har vi mindre bilar som tar sig fram i de flesta miljöer.

 

 

Läs mer
Några av våra uppdragsgivare

Alltid tillgängliga!

Du når oss alltid på 08 – 82 19 07

truck75 % av årets timmar ligger utanför ordinarie arbetstid. Om då något oförutsett och akut skulle inträffa så står vi alltid beredda att rycka ut dygnet runt, året om. Ett avloppsproblem som inte åtgärdas på ett korrekt sätt i tid kan leda till stora kostnader. Läs mer »

Kontakta oss

Pontus Jonsson
Andreas Jacobson
andreas@solnahogtryck.se Administration / KMA
Kjell Lantenius
kjell@solnahogtryck.se Teknik / Driftchef
Jimmy Karlsson
jimmy@solnahogtryck.se Arbetsledare
Eva Karlsson
eva@solnahogtryck.se Ordermottagning
Nina Björn
nina@solnahogtryck.se Ordermottagning