RörinspektionVi hittar störningarna

Jour 24/7 08 - 82 19 07

Offertförfrågan

Vilka tjänster?

Beställning av arbete

  Vilka tjänster?
  Beställare  *Obligatoriskt

   Vilka tjänster?

   Faktureringsadress

   Beställare


   Leveransadress


   *Obligatoriskt

   andreas
   Ring oss för rådgivning på tel: 08-821907
   Läs mer

   Rörinspektion i Stockholm

   Ibland uppstår det driftstörningar i avloppsledningar och det gäller att snarast hitta orsaken till störningarna. Vi använder oss av färgkamera när vi utför våra rörinspektioner, vilket gör det enkelt för oss att hitta källan till problemet.

   Det är inte alltid enkelt att hitta orsaken till driftstörningar i avloppsledningarna. Vi använder oss av en färgkamera som anpassas efter rörets dimension när vi utför våra rörinspektioner, vilket gör det enkelt för oss att hitta skarvförskjutningar, avlagringar, sprickor eller rötter, några av de vanligaste felen på ledningarna. Finns det något avvikande så hittar vi det, även i de minsta rören.

   Innan vi genomför en rörinspektion bör ledningen högtrycksspolas då vi får en tydligare bild av avloppet om avlagringar och föremål avlägsnas. Vi får även en bättre bild av alla invändiga ytor och det blir enklare för kameran att ta sig fram i ledningen.

   Vi erbjuder även rörinspektion av nyinstallerade avloppsledningar vid slutbesiktningar för att säkerställa att avloppet är korrekt monterat och fungerar som det ska. Du får resultatet samt inspelade filmer levererade till dig via en länk. Vill du veta mer om våra rörinspektioner i Stockholm och hur vi kan hjälpa dig? Ta kontakt med oss via e-post eller telefon, vi svarar gärna på alla dina frågor.

   Läs mer